Var ska vi sova inatt?

Jag börjar tröttna ganska mycket på att vara sjuk och inte kan äta. Men har det inte gått över tills på söndag är det Hälcocentralen som gäller! (har inte ätit ordentligt sen onsdag)
Igår när jag jobbade så försvann all min energi, jag somnade på en gång när jag slutade, vaknade 21.30, somnade om vid midnatt och sov till imorse halv 8 :) snacka om att kunna sova nu när jag är sjuk :P
Imorgon ska jag dessutom börja en timme tidigare och vara ensam på förmiddan, så får väl se hur trött jag är då :)
Men men...

Undra när mina vänner vill hitta på nåt med mig??

Summer of 69'

Yes, efter att ha varit ledig i nästan en vecka så fick jag 4 timmar hos Erik istället för Tjalle som hade viktigare saker för sig.
Det kommer att vara så hela sommaren är jag rädd :/ får inget schema på Åshamra denna sommar eftersom dom inte kunde fixa ett åt mig tack vare alla dagar jag ska vara hos Erik så jag kommer att få gå dag för dag och vänta på att dom ska ringa in mig. Frustrerande eftersom jag på så sätt inte kommer att kunna planera nåt, för med min otur så brukar det arta sig att om jag planerar att göra nåt en dag så kommer dom att fråga om jag kan jobba den dan.

Annars då?

What about now

Sitter på jobbet :) nu är det några veckor sen sist jag var just här.
Gubben fick lägga sig för att han bråkade så mycket, så det blev en liten paus i Den sista tempelriddaren.

Helgen som var så var jag uppe i Dorotea. En toppen helg!
Fredag tog vi det lugnt och såg film.
Lördag så var det först dop för mig och senare på kvällen så blev det fest (om man nu kan kalla det för fest).
Och söndag tillbringades hos Jocke och Angelica. En god middag blev jag bjuden på innan det var dags för bussen hem. Senare på söndagkvällen fick jag besök av en kär vän.

"Jag hör hur dom älskar med varandra i våningen ovanför. Jag hör inte Honom men Hon låter bra..."

RSS 2.0