Because you live

Sitter på bussen på väg hem från Ström. Mötet gick bra, vet inte varför jag alltid är så nervös innan när jag vet hur trevlig min jobbcoach är. Längtar bara hem just nu, har huvudvärk efter allt stirrande på datorskärmen utan att ha glasögonen och så är jag utsvulten! Jag har ju ingen längtan att flytta från mitt älskade jämtland men när vi kikade på lediga jobb idag så tänkte jag: men varför inte? Har samlat vuxenpoäng som tusan dom senaste åren och just nu kände jag inte den typiska rädslan jag brukar känna inför en eventuell flytt i framtiden. Tecken på mognad? Att klippa navelsträngen, flyga ut ur boet, bli vuxen på allvar? Får väl se hur länge det dröjer innan rädslan kommer tillbaka :)

Gimme, gimme, gimme

Är hemma på timmar, börja jobba igen kl.16 :) börjar bli ganska trött om jag ska erkänna det själv men jag är ju ledig imorgon innan allt börjar om igen. Det är ju ganska illa när man blir så pass trött att man är villig att betala en människa bara för att få hjälp med att duscha :P haha Men jag hade roligt i lördags (jag var road kanske jag ska skriva), som det oftast blir med gänget. Skjuter dom inte sönder lysrör eller fönster med soft-air-gun så sabbar dom stolar (det var det som roade mig i lördags). Inte lika kul för mig som var nykter, skulle upp tidigt och jobba på söndag och förlorade en timmes sömn för att det slog om till sommartid (som enligt mig är ett skämt med tanke på hur mycket det snöade i helgen). Hur som helst :) längtar tills jag slutar ikväll, då blir det CSI-triologi och min efterlängtade säng!

Limbersmosen

Yes :) Då har man skaffat en ny blogg igen. Få se då om den här kanske får vara kvar. Beror helt på Miss S ;)

Vad händer? Sitter hos MW med RP och dricker lite vin, ska väl dra vidare snart, men jag var bara tvungen att skapa denna blogg först så det äntligen blev gjort. Over and out! (får hitta på nån bättre slutfras men den får duga tills vidare...)

WOHO Lillan har skaffat en blogg,. de va fan på tiden =P.. Btw så sitter Lillan och tar på mig just nu,, de gillas skarpt =P


aja tjarrååååååå FUCKERS! /MW

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0